Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas

De sfeer zat er meteen goed in bij beide teams. Set 1 begonnen de dames van Fortutas gespannen en dat kwam hun spel niet geheel ten goede. Daardoor overheerste Bach SV dat makkelijker scoorde in die set. Het was dan ook Bach SV wat de eerste sets met een mooi spel naar zich toetrok. De eerste set met 18-25 en de 2e set met iets minder overtuiging met 22-25, want Fortutas gaf zich niet zomaar gewonnen. Dat de 3e set cruciaal werd, begrepen alle dames en er werd gestreden zoals we van we van onze dames gewend zijn. En zeker niet onverdiend, het spel, de service en de aanval liep veel beter en daardoor werd de 3e set met 25-23 gewonnen. Bloedstollend spannend werd ook de 4e set gewonnen, met een tribune vol enthousiaste supporters van Bach SV en Fortutas, ging de 4e set naar Fortutas met 25-22. Na een 2-0 achterstand was de Fortutas-trein op stoom, en nu met een 2-2 setstand op zak na een 0-2 achterstand lag dus toch nog de overwinning voor het grijpen. Zoals het spel ingezet was in de laatste twee sets werd er doorgespeeld en met veel overtuiging werd de laatste set met 15-4 binnen gehaald, een terechte 3-2 winst.

Een prachtige prestatie van de Dames 2 van VC Fortutas na een zeer feestelijk kampioensweekend waarbij de Dames 1 en de Meiden B al kampioen werden.

Op donderdag 13 april speelden Dames 2 hun laatste competitiewedstrijd tegen de ongeslagen kampioen Grashoek 2 spelen. Helaas een 3-1 verlies, maar de 2e plaats was al een zekerheidje!
Dames, een klasse prestatie en veel succes met de promotie-wedstrijden!