Home

Fortutas Feest 2018: zie fotoalbum

Het jaarlijkse VC Fortutas buitenvolleybaltoernooi staat weer voor de deur!  Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni vanaf 14.00 uur, wederom op de voetbalvelden van RKSVO te Ospel. We hopen jullie ook dit jaar weer te mogen verwelkomen op dit oergezellige, recreatieve toernooi.

Ook al ben je niet de beste volleyballer, of heb je zelfs helemaal nooit gevolleyd, twijfel vooral niet. Er kan op meerdere niveaus gestreden worden voor de hoogste eer. Het belooft wederom een fantastisch toernooi te worden met veel volleybal en heel veel gezelligheid!

Dit jaar is er een nieuwe twist; Enthousiast mogen wij aankondigen dat er naderhand voor de liefhebbers een toernooi-afterparty wordt gehouden bij café de Kleine Winst vanaf 21.00 uur. Ook op het toernooi zelf zullen er wat leuke, kleine veranderingen zijn, voor nog meer gezelligheid. Al met al een toernooi dat je niet wilt missen!

Tip, dit jaar hebben we bovendien leuke inschrijfacties. Voor de teams die zich inschrijven vóór 15 mei zal er op de dag van het toernooi een leuke attentie klaarliggen. Werf zoveel mogelijk teams en kom met je hele vriendengroep want een 2e team inschrijven kost slechts 10,-  Sterker nog, als je een 3e team inschrijft, is de inschrijving voor het 3e team gratis!

Voor inschrijving: