Home

Fortutas Feest 2019: zie fotoalbum

Op zaterdag 23 februari organiseert Recreanten Heren 1 het jaarlijkse Fortutas feest voor alle leden en partners van de C en B jeugdteams en alle seniorenteams. Ook trainers, coaches en ondersteunende leden en hun partners zijn hier uiteraard van harte welkom. De heren gaan er weer wat speciaals van maken. Aanwezigen worden teruggeworpen in de tijd, naar het jaar van de oprichting van onze vereniging, 1980. Het is het zaak om weer zo snel mogelijk terug te komen naar de huidige tijd.

Back, ... to the future dus. Zorg dat je er bij bent. Niets houdt je tegen. We zitten al over de 80 aanmeldingen. Gezelligheid is dus gegarandeerd. Vriendelijk geprijsde consumpties, heerlijke muziek, een leuk programma en de huldiging van de jubilarissen. Kortom dat wil je niet missen.

Zaterdag 23 februari.
Vanaf 20:30u.
De feestlocatie? Bij Marcel Reijnders. Schinkelsweg 8a in Ospel.
Eindtijd: die is er niet. Maar die ligt in ieder geval zeker: In the future.

De teamopgaveformulieren zijn uitgedeeld. Geef aan je teamcontactpersoon door of je er wel of niet bij bent. Lukt het niet via deze contactpersoon, kun je jouw aan- of afmelding voor dit geweldige feest ook via mail aan info(at)fortutas doorgeven.

 

Tot ziens op zaterdag 23 februari

Recreanten Heren 1