Home

Intern Volleybal Toernooi 30 december 2019: zie fotoalbum

Het regionale scholen volleybal toernooi (SMV) komt te vervallen. We beraden ons nog over de herplanning van het Nederweerter Jeugd Volleybal Toernooi. Op dit moment is nog niet duidelijk of dit nog door zal gaan in dit seizoen. 

Bericht van de Nevobo:

De ontwikkelingen omtrent het Corona-virus volgen elkaar snel op.  Afgelopen zondag heeft de overheid besloten om de periode waarin niet getraind/gespeeld mag worden te verlengen tot en met 6 april. Maandag is aangegeven dat het waarschijnlijk is dat we er voorlopig nog niet zijn. Dit is direct van invloed op ons maatschappelijk functioneren, en als (bescheiden) onderdeel daarvan onze competitie.

We hebben ondertussen ook de conclusie getrokken dat we de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitspelen.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/18/competities-topdivisie-en-lager-gestopt

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Dit betekent in ieder geval ook dat de CMV-toernooien die nu nog in de periode ná 6 april gepland staan vooralsnog blijven staan. Voor die toernooien waar dit in competitieverband was, vervalt het competitie-aspect en worden dit ‘losse’ toernooien.

 

 

Concreet zal dit inhouden dat de volgende evenementen zullen vervallen:

  • PD wedstrijden op 25 april
  • Alle rayonkampioenschappen in de verschillende CMV speelgebieden
  • CMV regiokampioenschap op 16 mei in Best
  • SMV regiokampioenschap op 16 mei in Best
  • Regiokampioenschap recreanten op 16 mei in Rosmalen.