Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

Tijdens de Fortutas Feestavond afgelopen zaterdag werd penningmeester Mark Reijnen eervol onderscheiden met de Nevobo Bronzen Bondsspeld. De onderscheiding werd uitgereikt aan Mark door voorzitter Niek Creemers tijdens de jaarlijkse feestavond van de vereniging.

Mark kreeg de onderscheiding voor zijn bijzondere inzet voor het volleybal in zijn algemeenheid en VC Fortutas in het bijzonder. Mark is inmiddels al 15 jaar bestuurslid en penningmeester van VC Fortutas en al 27 jaar lid van de verenging.

Op 14 februari 2001 werd Mark Reijnen gekozen tot bestuurslid en penningmeester van VC Fortutas. In die rol heeft Mark een belangrijke bijdrage geleverd aan een stevige structuur van de vereniging. Door zijn betrokkenheid bij diverse fondsenwervende acties heeft hij gezorgd voor vele extra inkomsten voor de vereniging.

Het was destijds een moeilijke periode in de vereniging. Het nieuwe beleidsplan was in de maak en tijdens de ALV van 14 februari 2001 werd het nieuwe beleidsplan vastgesteld en daarmee werd de basis gelegd voor de vereniging zoals die nu is. Er werd een mooie nieuwe en succesvolle periode voor de vereniging ingeluid. Mark had daarbij een belangrijke bijdrage en is al die tijd de penningmeester van de vereniging.
Mark levert met zijn deskundigheid in het bestuur een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de vereniging. Daarnaast is hij als trainer/coach van de jeugd al vele jaren actief om jeugd op te leiden in het volleybalspel. Mark organiseert al vele jaren met succes de potgrondactie en is lid van de toernooicommissie. Hij is al vele jaren speler van Recreanten heren 2. Vorig jaar werd de inzet van Mark beloont met de titel “Seniorlid van het jaar” bij VC Fortutas.

Meer foto's vind je in ons fotoalbum.