Home

We mogen weer! Tot snel 

Wedstrijdverslag:

VC Fortutas Meisjes C ook in de 2e klasse kampioen!

'Als we de koppies koel houden, dan zou het moeten kunnen lukken,' aldus de coaches en de meiden C.'
'Eigenlijk hebben we niks te verliezen in deze spannende competitie waarin we zo gewaagd zijn aan elkaar.'
Met die gedachte bleven de meiden afgelopen zaterdag op de been en kunnen nu met trots terugkijken op deze spannende match. Want 'als je moet strijden om de koppositie, omdat ook de andere teams sterk zijn... en je pakt 'm toch... mag je extra trots zijn op jezelf én je team.'

Na een bijzondere start met 2 verloren wedstrijden tegen onze grootste concurrent Bach Sv begonnen de dames met een zegereeks. In de 3e wedstrijd uit, in Valkenburg, kwam het kantelpunt. Nadat ze in sets met 2-0 achter kwamen, werd uiteindelijk alsnog met 2-3 gewonnen. Waarna de zegereeks niet meer werd onderbroken met maximale punten voor VC Fortutas tegen het 2e van Heerlen en MC1 teams van Weert en Budel.

Op de laatste wedstrijddag van het seizoen, VC Fortutas versus VC SEC Valkenburg, konden 3 teams nog kampioen worden. Tribunes waren dan ook gevuld met fanatieke supporters uit Valkenburg, Ell en Nederweert. Alleen bij een 4-0 overwinning konden de spelende teams Bach nog onthouden van hun kampioenschap. Met een zeer spannend verloop in de 3e set (26-24) werd VC Fortutas toch overtuigend kampioen in de 2e Klasse door thuis te winnen met 4-0. Waarna een fantastisch feest losbarstte in het veld en op de tribunes.

Volgend seizoen gaan de dames hun geluk beproeven in de Meisjes B categorie, heel veel plezier en succes!

'Let 's play volleybal!'