Home

We mogen weer! Tot snel 

Het weer wordt beter en het indoorseizoen zit er inmiddels op.
Er staan nog een aantal trainingen op de planning in Sporthal De Bengele, waarmee VC Fortutas toewerkt naar de afsluiting van het volleybalseizoen 2022-2023.

Op donderdag 15 juni a.s. sluiten we het seizoen af met een intern volleybaltoernooi. Voorafgaand aan het toernooi zullen de Recreanten Heren 2 gehuldigd worden voor het behaalde kampioenschap en worden de winnaars van de Idols verkiezing bekendgemaakt.

Het intern toernooi is voor de leden van VC Fortutas vanaf 15 jaar, ouders van jeugdleden en oud-leden van de club. Uiteraard mag je ook een introducee meenemen. Om 19.00u starten we met de huldiging van de kampioenen en de bekendmaking van de Idols, waarna er ingespeeld kan worden. Rond 19.30u/19.45u start het intern toernooi. De leden die graag mee willen doen aan het intern volleybaltoernooi kunnen zich tot maandag 12 juni aanmelden via

Heb je een blessure, maar wil je wel graag meehelpen tijdens het toernooi? We kunnen altijd hulp gebruiken bij de wedstrijdtafel of als scheidsrechter/teller.