Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

Vandaag is het twaalfde jeugdteam van VC Fortutas gestart in de competitie. Vorig seizoen kenden we nog 9 jeugdteams. Dus de toeloop van nieuwe jeugdleden zorgt er voor dat het aantal teams flink uitbreid. Een mooi resultaat van alle inspanningen van VC Fortutas om jeugd te laten kennismaken met volleybal en zo nieuwe leden te werven voor de vereniging. Hier zijn we als vereniging enorm trots op.

De nieuwe jonge jeugdleden van CMV2 gingen hun eerste wedstrijden spelen in Herten. Met coach Stefan speelden Jesse, Caley-May, Joris, Raff en Julie een goed eerste toernooi. Winst zat er helaas nog niet in maar ze hebben er veel van geleerd en lieten zien met veel inzet te spelen. Het voormalige CMV2 team ging in Herten voor het eerst CMV3 spelen en deed daar heel verdienstelijk door twee wedstrijden te winnen en een te verliezen.

De andere CMV jeugdteams speelden vandaag ook wedstrijden. Het CMV4 team speelde een keer gelijk en verloor een keer. Het CMV5-1 team verloor beide wedstrijden en CMV5-2 won een keer en speelde een keer gelijk. Ook CMV6 won een keer en speelde een keer gelijk.

Op zaterdag wist het Mix C1 team knap met 3-1 te winnen van Civitas en het Mix B2 team verloor van Hovoc.