Vrienden van VC Fortutas

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

Over VC Fortutas
VC Fortutas is de volleybalvereniging van Nederweert waar iedereen welkom is om te komen volleyballen. Dit  kun je doen voor de lol of er juist heel fanatiek mee bezig zijn.
Wij gaan ervan uit dat die twee heel erg goed samengaan, want met plezier sporten staat bij VC Fortutas enorm hoog in het vaandel! Binnen onze vereniging wordt er op verschillende niveaus gevolleybald. We hebben dan ook diverse jeugd, heren en dames teams en kan je zelfs volleyballen op recreatief gebied.

Vrienden van VC Fortutas
Naast ons aanbod voor volleybal en iedereen die VC Fortutas een warm hart toedraagt, bieden wij ook de mogelijkheid om ‘’vrienden van VC Fortutas’’ te worden.
Wat houd dit precies in? Jaarlijks wordt er een specifiek doel gesteld door de club, denk daarbij aan het opleiden van onze trainers, clinics voor onze leden, de aanschaf van nieuwe materialen zoals b.v. ballen, en de werving van nieuwe leden van jong tot oud.

Hierbij kun jij als vriend van VC Fortutas een donatie doen. Het betreft een jaarlijkse donatie, waarbij wij als club ieder jaar het doel herzien. Daarmee verlengen we dus onze jaarlijkse vriendschap en donatie.

Wat betekent het als ik ‘’Vrienden van VC Fortutas wordt?
Vrienden van VC Fortutas wordt aangegaan voor onbepaalde tijd en kan na 1 seizoen worden opgezegd. Vanaf €25 per seizoen ben je al vriend van VC Fortutas. Bij opzegging dien je dit te doen voor 1 september van het huidige jaar.

Iedereen kan en mag vrienden van VC Fortutas worden, zoals leden, oud-leden, ouders van leden, bedrijven.  Daarbij mag je ook zelf kiezen of je als vriend of bedrijf benoemd wilt worden op onze website.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. We verwelkomen je graag. Wil je dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Dan kunnen we dit administratief soepel laten verlopen. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen via:

Aanmeldformulier Vrienden van VC Fortutas