Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

In navolging op Walking Football, Walking Hockey en Walking Korfbal bestaat er nu ook een volleybalvariant voor senioren: No-Jump Volleybal.

Het is speciale variant voor senioren die niet willen of kunnen springen omdat ze kunnen uitvallen met blessures aan enkel, knie, heup of rug.
No-Jump Volleybal is een stuk minder belastend voor het lichaam en dus een uitgelezen kans om hiermee kennis te komen maken.

Begin 2020 stond deze volleybalvariant al in de startblokken bij VC Fortutas. Echter door de uitbraak van Corona en de opvolgende lockdowns kon dat helaas geen doorgang vinden. Nu zullen wij bij de volleybalclub opnieuw de start gaan maken met het No-Jump Volleybal.

Op maandag 30 mei a.s. en maandag 13 juni is er in Sporthal De Bengele in Nederweert de gelegenheid om, van 20.00u tot 21.30u, No-Jumo Volleybal te gaan spelen. Een mooie kans als je graag wilt volleyballen zonder dat je hierbij hoeft te springen (vanaf 18 jaar). Er is een trainer aanwezig die uitleg zal geven en deze training in goede banen zal leiden.

Wie interesse heeft om mee te doen dient zich vooraf even aan te melden door een mail te  sturen naar .

Houd er daarnaast ook even rekening mee dat er door de renovatiewerkzaamheden in de sporthal maar een beperkt aantal kleedlokalen ter beschikking zijn. Daarnaast zijn er op deze twee avonden ook geen warme douches beschikbaar.