Home

We mogen weer! Tot snel 

Het is ze gelukt, onze recreanten heren 2 zijn kampioen geworden in de 2e klasse van de Liefhebberij Volleybal Competitie. Met nog een wedstrijd te gaan voor het einde van de competitie is er geen mogelijkheid meer om door een van de andere teams de heren van Fortutas in te halen.

Aan het begin van het seizoen werd er al een beetje gedroomd over een kampioenschap.
Het was immers ook alweer een aantal jaar geleden dat een van de recreanten teams van
VC Fortutas een kampioenschap behaalde.


De heren van ons tweede recreanten team kan nu al terugkijken op een leuk en geslaagd seizoen. De eerste wedstrijd werd geopend met een 3-1 overwinning. Ook in de weken erna werd overwinning op overwinning door onze heren in de wacht gesleept.
Slechts één keer werd er een wedstrijd verloren. Toch bleven de heren geloven in het kampioenschap en hebben daar elke wedstrijd ook enorm hard voor gestreden. 

Een aantal weken geleden toen de tussenstand werd gedeeld werd er berekent in welke wedstrijd mogelijk het kampioenschap binnengehaald kon worden. Nadat deze berekening er op losgelaten was wisten de heren dat ze vanaf nu elke wedstrijd moesten winnen met 4-0 om de koppositie niet uit handen te geven. Volgens dezelfde berekening wisten de heren dat zij in de uitwedstrijd tegen VC Hero op 28 maart het kampioenschap in de wacht konden slepen.

De uitwedstrijd in Herten werd ook door onze heren 2 gewonnen waarmee het kampioenschap nu toch echt binnen is zij niet meer in te halen zijn door een van de andere teams.

Namens het bestuur van VC Fortutas feliciteren wij onze Recreanten Heren 2 met het behaalde kampioenschap.