Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

Een volleybalclinic is bij uitstek een geschikt moment om kennis te
maken met volleybal, maar ook om spelers en teams binnen een club hun kennis en prestaties uit te breiden.


Bij VC Fortutas geven we naast goede en verzorgde trainingen aan onze teams ook geregeld een volleybalclinic. Op zaterdag 20 mei a.s. staat er weer een clinic gepland in Sporthal De Bengele. Deze clinic zal worden gegeven door top volleybalster Myrthe Schoot.

Myrthe Schoot is al 15 jaar actief op het hoogste clubniveau in zowel Nederland als Duitsland. Al dertien jaar komt de liberospeelster onafgebroken uit voor het Nederlands team. Schoot speelde voor verschillende clubs en heeft samengewerkt met diverse trainers waar ze mooie ervaringen mee heeft opgedaan.Deze ervaringen en kennis die zij heeft opgedaan komt ze delen met de Nevobo Dames 1 en Heren 1 van VC Fortutas.

De clinic door Myrthe Schoot wordt gegeven op zaterdag 20 mei van 14.00u tot 16.00u in Sporthal De Bengele en wordt mede mogelijk gemaakt door de opbrengst die VC Fortutas heeft mogen ontvangen door hun deelname aan de Rabo Clubsupport.

Iedereen is van harte welkom! Of je nu speler, trainer/coach, volleybal- of sportliefhebber bent, of een middag vermaakt te worden, je bent van harte welkom om vanaf de tribunes in de sporthal de clinic bij te wonen. Entree is gratis.