Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

VC Fortutas is er in geslaagd om voor de komende vier jaar een hoofdsponsor aan te trekken. Het Weerter bedrijf Nering Bögel B.V. ’s lands grootste ontwikkelaar en producent van afwatering- en afvalwaterbehandeling producten, wordt voor de komende vier seizoenen de nieuwe hoofdsponsor.

Op donderdag 11 mei is tijdens de ledenvergadering de nieuwe hoofdsponsor bekendgemaakt. Het bestuur en de leden zijn verheugd dat het Weerter bedrijf de komende vier seizoenen te zien zal zijn op de sportkleding van volleybalclub uit Nederweert.

Vanaf komend seizoen zullen de spelers van VC Fortutas gaan spelen in een nieuw wedstrijdtenue waar de nieuwe sponsor bij elk team op het shirt komt te staan.
Naast de wedstrijdshirts zal Nering Bögel B.V. ook op de nieuwe trainingspakken, trainingsshirt, polo’s en tassen komen te staan.

De leden van VC Fortutas hebben inmiddels de gelegenheid gekregen de kleding te passen en te bestellen tegen een mooi kortingsprijs die mede door de nieuwe sponsor mogelijk is gemaakt.
De nieuwe sportkleding voor de komende seizoenen zal worden geleverd door Palmen Sport.


De presentatie van de nieuwe sportkleding zal worden gedaan voor de start van het nieuwe volleybalseizoen.