Home

We mogen weer! Tot snel 

Op 28 maart van dit jaar werden ze in Herten bij VC Hero kampioen, onze Recreanten Heren 2. Het was voor het eerst in tien jaar dat er weer een recreanten heren team kampioen werd in de Liefhebberij Volleybal Competitie.

Op donderdag 15 juni voorafgaand aan het intern volleybaltoernooi, dat gehouden werd in Sporthal De Bengele in Nederweert, werden de Recreanten Heren 2 gehuldigd voor hun behaalde prestatie dit seizoen. Onder aanwezigheid van wethouder Carla Dieteren stond voorzitter Niek Creemers samen met de wethouder stil bij deze mooie prestatie die behaald werd in de Liefhebberij Volleybal Competitie.

Op een wedstrijd na werden alle wedstrijden dit seizoen door de Heren van Fortutas gewonnen. Toen een paar weken voor het einde van de competitie de tussenstand binnenkwam konden de heren zich op gaan maken voor het binnenslepen van de titel in de 2e klasse. De heren deden op 28 maart van dit jaar wat ze moesten doen, de wedstrijd met 0-4 winnen om het kampioenschap in de wacht te slepen.

De spelers van dit kampioensteam kregen uit handen van wethouder Dieteren een mooie attentie uitgereikt als blijvende herinnering aan het mooie resultaat van dit seizoen en het behaalde kampioenschap.