Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

Maandag 11 september was het eindelijk zover, toen presenteerde VC Fortutas het nieuwe wedstrijdtenue en de clubkleding waarin de volleybalclub de zeker de komende vier seizoenen te zien zal zijn.

Begin dit jaar startte een enthousiaste werkgroep van leden aan dit project. In een vroeg stadium wisten zij welke kant ze op wilde gaan en werd daarover gesproken met kledingleverancier Palmen Sport uit Stramproy. Ondertussen werd er ook een hoofdsponsor, Nering Bögel, aangetrokken om dit project te realiseren.

Na maanden van voorbereidingen werd op maandag 11 september in Sporthal De Bengele de officiële presentatie gedaan van het nieuwe wedstrijdtenue en de clubkleding.

Voorzitter Niek Creemers opende het officiële gedeelte van de presentatie in het bijzijn van Richard Janssen, eigenaar van Nering Bögel, en Rob & Anita Palmen van Palmen Sport uit Stramproy. Vervolgens mochten een aantal leden van diverse teams over de rode loper de sporthal in lopen om de kleding officieel te laten zien aan alle aanwezigen.

Na de presentatie kregen de leden van de club de door hen bestelde artikelen in ontvangst.
De trainingen werden deze avond afgelast om plaats te maken voor een viertal oefenwedstrijden van een aantal teams.