Home

Nering Bögel: hoofdsponsor van VC Fortutas 

Het indoor volleybalseizoen zit er op! Want afgelopen maandag 17 juni werd ter afsluiting van het seizoen 23-24 voor de 65e keer het intern volleybaltoernooi door VC Fortutas georganiseerd.

Met maar liefst 55 deelnemers verdeeld over 12 teams, die elk de naam van onze Hoofdsponsor Nering Bögel draagt,  is in Sporthal De Bengele een gezellig en leuk toernooi gespeeld. Veel leden, maar ook oud-leden van VC Fortutas namen deel net als enkele introducees die kennis kwamen maken met de volleybalclub van Nederweert.

De teams waren verdeeld over twee poules en er werden steeds 4 wedstrijden gespeeld. Rond 21.00u is een kleine pauze ingelast waar iedereen onder het genot van een lekker drankje even op adem kon komen. Kort na 22.00u waren de poulewedstrijden afgelopen en konden de finalerondes gespeeld worden.
Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Team Nering Bögel 8 bestaande uit de spelers Roland, Robin, Ryan en Linnis.

Daarmee is er een definitief einde gekomen aan het indoor seizoen.
Momenteel worden aan de zijkant van Sporthal de Bengele de beachvelden gereed gemaakt voor een nieuw beachseizoen. Vanaf maandag 24 juni kunnen elke maandag en donderdagavond vanaf 19.00u de leden van VC Fortutas in gemixte teams gebruikmaken van de beachvelden. De beachvelden zullen tot pakweg begin september naast de sporthal gebruikt kunnen worden.